Glas Javnosti

SMRTNO RANIO VASPITAČICU I UPUCAO DVOJE DECE: Ovo je ubica iz vrtića u Rusiji (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ispostavilo se da je napadač na vrtić u Uljanovskoj oblasti 26-godišnji Ruslan Ahtjamov, prenose Čelninskije Izvestja. On je danas u vrtiću ubio vaspitačicu i dvoje mališana.

On je komšija 67-godišnjeg Aleksandra Dronina, na koga je registrovan pištolj. Njegovo telo pronađeno je u blizini sela Veškajma. Prema preliminarnoj verziji, Ahtjamov je ubio čoveka, uzeo mu pištolj i otišao u baštu. Tamo je smrtno ranio dadilju i upucao dvoje dece, a zatim izvršio samoubistvo.

Ahtjamov je od 2013. godine prijavljen u mentalnoj bolnici i patio je od poremećaja ličnosti, a identifikovao ga je otac. Ahtjamov je živeo u istoj ulici u kojoj se nalazio vrtić Rjabinka, direktno preko puta. Ruslanov otac je potvrdio da je često išao sa Droninom da puca u kamenolom. Nije imao veze sa vrtićem.


Ustanova nije imala obezbeđenje, samo je postavljeno panik dugme. Prema preliminarnim informacijama, napadač je došao u vrtić sa puškom IŽ-27 tokom odmora. Pripadnici policije su trenutno na licu mesta, a motiv zločina se utvrđuje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR