Glas Javnosti

SMRT KRALJICE ELIZABETE II DOVELA DO ZNAČAJNIH PROMENA NA TRŽIŠTU : Brendovi spremaju promene

Svet
Autor: Glas javnosti

“Mnogi proizvodi u Velikoj Britaniji na sebi imaju kraljevski grb, koji je sada nevažeći”, poručeno je iz Udruženja nosioca kraljevskih naloga

Brend može da nastavi da koristi kraljevski grb do dve godine ako ne dođe do značajnih promena unutar dotične kompanije, navodi se na web stranici udruženja.

Brend može da nastavi da koristi kraljevski grb do dve godine ako ne dođe do značajnih promena unutar dotične kompanije, navodi se na web stranici udruženja.

 

Kao novi vladajući suveren, kralj Čarls Treći imaće ovlašćenja da pregleda i izdaje kraljevske naloge.

Brendovi mogu koristiti kraljevski grb u svom dizajnu proizvoda ako imaju Royal Warrant of Appointment, dokument koji dopušta brendovima da koriste grb ako isporučuju robu ili usluge kraljevskoj porodici. Prema web stranici udruženja, kako bi se kvalifikovale za podnošenje zahteva za Royal Warrant, kompanije i preduzeća moraju da isporučuju ​​”proizvode ili usluge na redovnoj i kontinuiranoj osnovi kraljevskim domaćinstvima najmanje pet godina“.

Robne marke koje se prijavljuju za nalog takođe moraju da pokažu da imaju politike i akcione planove u vezi sa okolinom i održivošću.

Kraljevski grb prikazuje engleskog lava s leve strane i škotskog jednoroga s desne strane koji drži štit sa amblemima iz različitih delova Ujedinjenog Kraljevstva, a praćen je Legendom koja pokazuje koji je član kraljevske porodice izdao nalog.

Kraljevski nalog se izdaje na pet godina, piše Insider.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR