Glas Javnosti

SKANDALOZNE FOTOGRAFIJE BAJDENOVOG SINA! Ima ih preko 8 hiljada i sad svi mogu da ih VIDE! (EKSPLICITNE SLIKE/VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na sajtu bidenlaptopmedia.com objavljeno je 8.864 fotografija za koje se u tekstu navodi da potiču iz Hanterovog laptopa, ostavljenog svojevremeno na popravci.

Desničarska grupa "Marko Polo" objavila je skoro 9.000 fotografija sina aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena, Hantera, koje čine bizaran miks snimaka "prvog sina" kako uzima drogu ili nag orgija sa prostitutkama, piše britanski "Dejli mejl".

Na sajtu bidenlaptopmedia.com objavljeno je 8.864 fotografija za koje se u tekstu navodi da potiču iz Hanterovog laptopa, ostavljenog svojevremeno na popravci, a uz snimke razvratnog života sina američkog predsednika tu su i porodične slike sa ocem "i drugim članovima klana Bajden".

Fotografije su nastale između 2008. i 2019. godine i to na lokacijama na Havajima, Kabo San Lukasu, Kini, Londonu, Parizu, Rimu, ali i Kosovu i Metohiji, Beogradu i drugim.

Posebne veze Bajdenovih sa Kosovom i Metohijom, na koje podsećaju i ove fotografije koje svedoče o Hanterovom boravku tamo, dobro su poznate. Džozef Bajden svojevremeno je izjavio da je "zaljubljen u Kosovo i Metohiju" i da je prvi put tamo bio sedamdesetih godina prošlog veka, dok je njegov stariji sin Bi služio tamo. On je na "Kosovo" otišao 2001. godine kao advokat, radeći kao pravni savetnik i pomažući u obuci tužilaca i sudija OEBS-a, a kasnije je služio u vojsci Nacionalne garde. Bo je umro od raka 2015. godine. 

Najveći broj objavljenih fotografija, 7.032 su sa Hanterovog "mekbuka", dok je 1.832 iz njegovog "ajfona".  

Dodaje se i da se sve fotografije do kojih je došao "Dejli mejl" poklapaju sa onima koje je britanski medij već dobio i za koje navode da su forenzičkom analizom utvrdili da su autentične.


Na objavljenim fotografijama vidi se Hanter Bajden, kako, na primer, potpuno nag pozira pored žene u providnom donjem vešu za koju se pretpostavlja da je prostituka, vozi porše 270 kilometara na sat, razgovara na "fejstajmu" sa udovicom svog brata Boa Bajdena Hejli, s kojom je bio u vezi, konzumira marihuanu…

Tu su i porodične fotografije na kojima su dvojica braće i sestra maloletnici, snimci sa porodičnih putovanja, rođendana…

"Marko Polo" je zamaglio većinu eksplicitnih fotografija, kao i brojeve kreditnih kartica i druge osetljive informacije. U tekstu se podseća da je grupu osnovao nekadašnji Trampov zaposleni u Beloj kući Geret Zigler (28), a sebe opisuju kao "neprofitnu istraživačku grupu koja razotkriva korupciju i ucene".

"Ako Amerikanci žele da znaju kako izgleda prva porodica, to će i dobiti. Nismo izostavili fotografije koje prikazuju Bajdenove u dobrom svetlu", rekao je Zegler dodajući da je trebalo oko dva meseca da se "zamagle" genitalije na svim slikama.

Osim slika, "Marko Polo" objavio je i sopstveno istraživanje o materijalu sa laptopa Hantera Bajdena na 645 strana. U njemu se Hanter optužuje za 459 krivičnih dela uključujući prostituciju, posedovanje i promet droga, obmanu vladinih agencija, nelegalno lobiranje u inostranstvu, pranje novca.

Mejlovi i drugi dokumenti sa Hanterovog laptopa, iskorišćeni su u ovom istraživanju i za optužbe na račun američkog predsednika Džozefa Bajdena. Iz materijala sa laptopa njegovog sina može da se zaključi da je on navodno bio saučesnik u utaji poreza, ali i koristio informacije, koje nisu za javnost, za finansijsku dobit, ističe se u tekstu.

Zegler je objavio više od 120.000 mejlova s laptopa, kao i delove iz dnevnika Hanterove sestre Ešli.

Osnivača "Marka Pola", inače, kao eksperta za Hanterov laptop, angažovala je egzotična plesačica Linden Roberts koja tvrdi da je majka Hanterovog deteta i koja se s "prvim sinom" sudi oko toga koliku bi alimentaciju Bajden trebalo da plaća za njihovu ćerku.

Hanterov pravni tim takođe je zahtevao da Kongres pokrene istragu o tome kako je Zegler došao do izveštaja Ministarstva finansija koji su deo dokaza koje republikanci koriste za svoje istrage o navodnoj korupciji u porodici Bajden.

Zeglera Bajdenovi advokati optužuju da je objavljivao poverljive finansijske podatke "kako bi stvorio lažnu priču o tome da je Bajden povezan s lancem trgovine ljudima". Delovi izveštaja Ministarstva finansija, kako se navodi, pokazuju kako je novac tekao na račune povezane s porodicom Bajden iz poslovnih dogovora sa ukrajinskim i kineskim kompanijama, ali i hiljade dolara koje su plaćani prostitutkama i makroima, navodi "Dejli mejl".
Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR