Glas Javnosti

SKANDALOZNA KAZNA VASPITAČICE: Majka presvlačila bebi pelenu pa se ŠOKIRALA porukom na stomaku deteta (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Neverovatna odluka jedne negovateljice u američkom vrtiću zaprepastila je majku bebe kad je donela kući i rešila da joj presvuče pelenu, pa je na stonaku sačekala poruka ispisana markerom.

Samohrana majka iz Amerike podelila je neverovatne fotografije na "Fejsbuku". Dok je vaspitačica njenoj bebi menjala pelene, shvatila je da ima još samo jednu, a preko bebinog tela poslala je opomenu majci.

"Mama, nemam više pelene, Molim te, pročitaj izveštaj", napisala je radnica jedne dečije ustanove markerom po bebinom trbuhu.

Majka je navela da nije na vreme pročitala izveštaj, ali da to nije razlog da negovateljice na ovaj način maltretiraju decu.

"Jesam li s pravom besna ili preterujem? Ujutru ću da upadnem u ovaj vrtić i da im kažem nekoliko reči. Tačno je da svakodnevno iz vrtića napišu izveštaj i stave podsetnik pored bebe kako bi roditelji videli šta nedostaje. Verovatno mi je promaklo i nisam pročitala da fale pelene, ali ne mogu ovako da se ponašaju", napisala je majka malenog Mila.

Kako navodi, išarano telo svog deteta videla je tek popodne kada mu je menjala pelenu.

"Upotrebila sam nekoliko vlažnih maramica, ali ne može da se skine ovo što je išarano markerom. Ne može ni vodom. Htela sam decu da odvedem na plažu da se igraju, ali sada ne mogu ovakvog da ga vodim", istakla je ona.

U komentarima ispod njene objave pružili su joj podršku, a neki su istakli da su se suočili sa identičnim problemom.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR