Glas Javnosti

SKANDAL! Trampovi glasovi otišli Bajdenu zbog softverske greške?! Fejk program napravljen u Beogradu?

Svet
Autor: Glas javnosti

Zvaničnici Mičigena priznali su da je 6.000 Trampovih glasova greškom registrovano kod Bajdena, zbog „softverske greške". Isti softver povezan je sa "greškama" u Gruziji.

Zvaničnici Mičigena priznali su da je 6.000 Trampovih glasova greškom registrovano kod Bajdena, zbog „softverske greške". Isti softver povezan je sa "greškama" u Gruziji.
Kompanija koja je radila uređaje za glasanje koja je "pogrešno" napisala Trampove glasove Bajdenu je kanadska kompanija Dominion Voting Sistems, a softver se zove Dominion. Firma je deo globalističke mreže. Lobista te kompanije je pomoćnica Nanci Pelosi, lider demokrata u Kongresu, a prema nekim tvrdnjama Klintonova fondacija je takođe povezana sa kompanijom.
-Softver za glasačke mašine napravljen je u SRBIJI, potvrdio je predstavnik Dominion Voting Sistems u Srbiji Bojan Đorđević.

Od 2005. pomenuta firma ima predstavnika u Beogradu i deo je primene globalističke agende, a pomenuti softver se koristi u Mičigenu, Vinskonsinu, Minesotu, Arizoni, Pensilvaniji, Džordžiji, Nevadi.

Kako je navedeno taj softver je prikupio glasove u Vinsconsinu i tako je 49.000 glasalo za republikanskog kandidata za Kongres, ali ne i za Trampa, 64.000 je glasalo za Bajdena, ali ne i za demokratskog kandidata za Kongres, a 14.952 glasača je samo glasalo za predsednika, a ne za Kongres.
Inače, softver Dominion odbijen je tri puta u Teksasu, gde je Državna komisija izjavila da sistem ima velike sigurnosne probleme. 

Ovo tvrdi političar i nekadašnji poslanik Dveri Srđan Nogo koji je podelio na društvenim mrežama tekst u kom se tvrdi da su rezultati izbora u pojedinim saveznim državama SAD-a takvi zahvaljujući softverskoj greški.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR