Glas Javnosti

SKANDAL: Pogrebnik napravio selfi pored mrtvog Maradone! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Dok se Argentina u suzama oprašta od legendarnog Dijega Maradone, jedan zaposleni u pogrebnom preduzeću prišao je otvorenom kovčegu i slikao se pored tela i tu fotografiju podelio sa drugima. Očekivano, taj morbidan čin izazvao je odmah oštre osude, ali i mnogo ozbiljnije posledice za njega.

Taj radnik je odmah dobio otkaz, a njegova slika kako pozira kraj Maradone sa podignutim palcem zgrozila je čitav svet. A dok je on pozirao, širom Buenos Ajresa počeli su veliki neredi između navijača, demonstranata i policije i trajali su satima i traju i dalje.

Maradonin advokat Matijas Morlas otkrio je kako se zove čovek sa fotografije i rekao je da će svi koji su odgovorni za tu sliku "platiti". On je rekao: "Dijego Molina je nitkov koji se fotografisao pored kovčega Dijega Maradone. U znak sećanja na svog prijatelja, neću stati dok ne platite za ovaj čin", prenosi Daily mail.

Inače, transport Maradoninog tela na sahranu je bio praćen ogromnom gužvom na ulicama, kao i velikim incidentima. Zbog toga je taj proces morao da nekoliko puta bude stopiran, a policija je intervenisala ispaljujući metke u znak upozorenja prema okupljenima.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR