Glas Javnosti

Posle ovoga razmislite kad postavljate FOTOGRAFIJE SVOJE DECE na društvene mreže! Majka je na Amazonu ugledala perverznu lutku koja je PRESLIKANA njena ćerka!

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedna je majka s Floride, koja se javila fejsbuk stranici Child Rescue Coalition, ostala u šoku nakon što je videla da se fotografija njene malene ćerke koristila za stvaranje lutke za seks.

Teri je napisala da je njen najbolji prijatelj prilikom surfovanja na stranici Amazona tražio običnu dečiju lutku za ćerkin rođendan.

Skrolovanjem i kretanjem po stranici neprimetno je odveden na odeljak gde su seks-lutke i druge perverzne stvari. Našao se u pravom čudu jer je na “18+” stranici primetio lutku koja je napravljena bukvalno po uzoru na Terinu ćerku!

 

“Lutka je imala identične čarapice i ogrlicu kao moja ćerka. Sedela je na isti način na slici kao moja ćerka! Skandal! Smatrala bih da nisam normalna da posle toga nisam otišla na svoj Fejsbuk profil na kojem sam pronašla sliku ćerke po kojoj je očigledno urađena lutka. Dakle, ukrali su mi sliku i poslužili se njom”, napisala je Teri nakon što je videla link koji joj je poslao prijatelj.

Lutka se na Amazonu prodavala za čak 500 evra i opisana je, bljutavnosti li, kao “visoko kvalitetna lutka koja živi za susrete s muškarcima“.

“Ne mogu da verujem da postoje takve psihopate koje idu po tuđim profilima i posmatraju nam decu koristivši ih za ovakve bolesne modele”, istakla je Teri koja je odmah pisala Amazonu i poslala im sliku svog deteta sa Fejsbuk profila.

Takođe je na Fejsbuku napisala sve i zamolila ljude da šeruju priču dalje kako bi svi znali kakve opasnosti vrebaju od kačenja slike dece na internetu.

Žena sa Floride kaže da je narednih dana lutka za seks nestala sa spiska artikala.

Fotografija devojčice na fejsbuku, po kojoj je nastala odvratna lutka, objavljena je u grupi u kojoj Teri izvještava o novostima o stanju svoje ćerke, jer ona boluje od uobičajene varijabilne imunološke manjkavosti. Amazon je u svojoj izjavi u vezi ovog slučaja napisao: 

“Svi se prodavci moraju pridržavati naših prodajnih smernica, a oni koji to ne učine bit će podložni radnjama, uključujući potencijalno uklanjanje njihovog računa. Proizvod je uklonjen”.

(Glas javnosti/net.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR