Glas Javnosti

SIRENE ZAVIJAJU PO CELOM LAVOVU, OVO JE MOJA POSLEDNJA OBJAVA: Jeziva poruka ukrajinskog vojnika - zbogom svima

Svet
Autor: Glas javnosti

"Početak specijalne vojne akcije" ruskog predsednika Vladimira Putina nad Ukrajinom označio je i početak novog razdoblja straha i neizvesnosti za veliki broj ukrajinskih državljana. Granate, pucnjave i sirene koje odzvanjaju danima u Ukrajini.

Predsednik Ukrajine je nakon ratnog stanja proglasio i opštu mobilizaciju, a nakon najnovijih dešavanja, vojsci planira da se pridruži i jedan korisnik "Redita", čiju poruku na ovoj mreži, od objavljivanja, čitaju milioni ljudi.

- Pa, pretpostavljam da je to to onda. Sirene zavijaju po celom Lavovu. Nisam mogao da pobegnem od svojih problema koliko god se trudio. Sve te godine patnje i depresije, proživeli smo ih samo da bi nam sad dodelili najgore karte ikada.


A ipak, ne želim da pobegnem. J**eš to. Bio sam kukavica celog života, ali ovo sada postaje lično. Danas sam sa drugom i pijem što više alkohola mogu. Da zaboravim šta se dešava barem još jedan dan. Onda se, kao što sam rekao u svom prethodnom postu, pridružujem vojsci.

Ako se ikada vratim na "Redit" - biće to ili kao heroj ili kao beskičmenjak. Zbogom svima", napisao je mladić u postu.


Njegova objava ganula je stotine korisnika popularnog foruma i prikupila više od 8.000 komentara.

"Srećno!", "Budi siguran, druže", "Bolje bi ti bilo da nam se vratiš ovde", "Ovi postovi su srceparajući, neka te čuva šta god da ima gore", "Molimo se za tebe", pisali su korisnici širom sveta.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR