Glas Javnosti

SIN MILIONERA OPTUŽEN ZA ČETVOROSTRUKO UBISTVO: Čeka ga doživotni zatvor?

Svet
Autor: Glas javnosti

Četiri devojke stradale su 17. oktobra kada je Frejzer Majkl Bom izgubio kontrolu nad svojim BMW-om dok je jurio na ozloglašenom delu puta Pacifičke obale.

Frejzer Majkl Bom (22), koji je navodno jurio u svom BMW-u i pokosio četiri studentkinje prošle nedelje u Malibuu u Kaliforniji, optužen je za ubistvo.

On je u utorak odveden u pritvor i osumnjičen je za ubistvo Nijam Rolston, Pejton Stjuart, Aše Vir i Deslin Vilijams.

Kako prenose tamošnji mediji, četiri devojke stradale su 17. oktobra kada je Bom izgubio kontrolu nad svojim BMW-om dok je jurio na ozloglašenom delu puta Pacifičke obale. Policija je saopštila posle nesreće da je on udario u nekoliko parkiranih automobila, pre nego što je naleteo na devojke, koje su šetale u blizini. One su umrle na licu mesta.



Bom je iz vozila izašao nepovređen, nakon čega je uhapšen. Međutim, pušten je "kako bi se detektivima dalo vreme da prikupe dokaze potrebne da obezbede najjači krivični podnesak i osudu", objasnilo je u utorak šerifovo odeljenje.

Dokazi su uključivali toksikološki izveštaj, analizu brzine i izvršenje naloga za pretres, saopštila je policija. Dokazi su podneti tužilaštvu i optužbe su dopunjene u ponedeljak. Nedugo posle toga on je uhapšen, a njegova kaucija je prvobitno bila određena na 8 miliona dolara, koja je kasnije smanjena na 4 miliona dolara. U sudu u sredu izjasnio se da nije kriv. Ako bude osuđen, mogao bi da se suoči sa višestrukim doživotnim zatvorom, saopštila je kancelarija tužioca.

Prema pisanju medija, Bom koji je iz bogataške porodice i sin milionera, navodno je vozio 167 km/h umesto dozvoljenih oko 72 km/h, a devojke su navodno bile između parkiranih automobila kada je Bomovo vozilo udarilo u tri parkirana automobila, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Los Anđeles. Njegovi roditelji navodno poseduju imanje sa pogledom na Pacifik u blizini mesta nesreće.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR