Glas Javnosti

SIMPSONOVI PREDVIDELI HAOS U VAŠINGTONU! Lisa nosi MASKU, Homerov glas PRESUDAN, a KAPITOL GORI KAO I JUČE! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Godinama unazad piše se o ''predviđanjima'' legendarne animirane serije ''Simpsonovi''. I ovoga tvorci čuvene serije kao da su predvideli događaje koji ovih dana potresaju glavni grad SAD.

Sada ljubitelji serije pišu o tome kako su čak uspeli da predvide haos u američkom Kapitolu koji je šokirao svet. To je epizoda u kojoj je Homer još uvek kod kuće i Mardž ga zove iz glasačke kabine i preti da će odmah doći ako mu je stalo do tri najvažnije stvari koje voli.

Homer konačno stiže na svoje biračko mesto, još uvek ne zna za koga da glasa, pita da li može da napiše na sudiji 'Sudija Džudi', a ćerka Lisa ga čeka sa maskom na licu i pita ga kako Zemlja i dalje može biti tako neodlučna posle četiri godine.

Homer tada kaže da mora nešto preduzeti i daje svoj glas. Okreće se prema kameri i pita: 'Kome ćeš se sada podsmevati?' Na nesreću, sve je to bio san. Homer nije glasao, a njegov glas je bio presudan.

Prema kratkom opisu epizode ​​LA Timesa, vidimo robote američkog Ministarstva za nacionalnu sigurnost kako patroliraju ulicama, udarajući Hansa Molemana dok viče: 'To mi je trebalo jer sam glasao za Kaniea!'

Epizoda iz 2011. godine  je parodija na "Ja sam samo predlog zakona", segmenta animirane TV serije Schoolhouse Rock! iz 1976. godine, uz istoimenu pesmu Dejva Frišberga.

U segmentu postavljenom na Jutjubu, upad prati amandman koji je ratifikovan i postaje deo Ustava. Drugi "likovi", koji nisu prikazani kao ljudi, mogu biti primećeni kako upadaju u Kapitol noseći pištolje i bombe.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR