Glas Javnosti

SIMONJAN: Kusturica je za razliku od nekih Rusa, definitivno na našoj strani

Svet
Autor: Glas javnosti

Glavna urednica RT i medijske grupe "Rusija sevodnja" Margarita Simonjan prokomentarisala je sastanak srpskog reditelja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Emir Kusturica, moj omiljeni reditelj, voli Rusiju više od nekih Rusa i, za razliku od nekih od njih, definitivno je na našoj strani, navela je glavna urednica RT i medijske grupe "Rusija sevodnja" Margarita Simonjan, komentarišući sastanak srpskog reditelja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Naime, predsednik Rusije sastao se juče sa poznatim srpskim režiserom Emirom Kusturicom u Kremlju, a režiser je preneo lideru Rusije o svojim daljim planovima.

"Šef se sastao sa Emirom Kusturicom, koji je ne samo moj omiljeni reditelj, ne samo neverovatan muzičar, već i autor emisije Moj život na našem Sputnjik Srbija. Emir je dugo čekao ovaj susret. On voli Rusiju više od nekih Rusa i, za razliku od nekih od njih, definitivno je na našoj strani", napisala je Simonjanova na Telegramu.



Kusturica je tokom razgovora uporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce, a Putin je prokomentarisao da je takvo poređenje legitimno. Putin je takođe istakao da se Kusturičine ocene događaja u Ukrajini poklapaju sa njegovim procenama, a da su dešavanja u Srbiji i Ukrajini veoma slična.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR