Glas Javnosti

SCENA IZ FILMA: Policija upala na ORGIJE sa 81 osobom, kažnjeni novčano zbog kršenja KOVID MERA

Svet
Autor: Glas javnosti

Neverovatne scene u francuskom mestu Koležijan zatekla je policija koja je upala na orgije žurku u kojoj je učestvovala 81 osoba.

Kako prenose mediji, osobe koje su prekršile policijski čas nisu pružale otpor pripadnicima organa reda. Policija u Francuskoj je prošlog petka prekinula orgije kojoj je prisustovala 81 osoba, jer je prekršili policijski čas koji je uveden kako bi se sprečilo širenje korona virusa, javljaju svetski mediji.

Žurka je prekinuta u mestu Koležijan, koje se nalaz na 30-ak kilometara od Pariza, a policija je prilikom racije zatekla piće, ozvučenje i lajt šou.

Prema pisanju medija, policija je otišla na lice mesta oko 21 časa, tri sata pošto je počeo policijski čas, a organi reda su prvobitno zatekle 11 osoba na parkingu ispred skladišta. Kada su policijske snage dobile pravnu dozvolu da izvrše pretres tog prostora, zatekle su orgije.

- Ovaj događaj je kršenje policijskog časa, a takođe je bilo problema sa maskama i odsustvoM socijalnog distanciranja. Ljudi na žurci sarađivali su sa policjom i nisu pružali otpor - izjavio je inspektor.

Kako se navodi, 81 osoba kažnjena je novčano zbog kršenja policijskog časa, a policija je ispitivala troje osumnjičenih koji se terete da su organizovali orgije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR