Glas Javnosti
posta

SAMOHRANA MAJKA DOBILA MILIONSKI IZNOS NA LUTRIJI: A onda je uradila nešto NEOČEKIVANO!

Svet
Autor: Glas javnosti

Samohrana majka iz Velike Britanije osvojila je na lutriji glavnu premiju-milionski iznos!

Ona je navela kako je dala otkaz na poslu koji je radila, odvojila se od svoje porodice i kupila 50 torbi brenda "Malberi".

Pišući anonimno na portalu "Mumsnet", ona je podelila kako je potrošila više od 14 miliona funti koje je osvojila na lotou pre više godina, ističući da je to bilo "srećno izvlačenje".

-Mislim da sam proverila svoj tiket nekoliko dana nakon izvlačenja, to je bilo tokom posla jer sam čula brojke na radiju i zvučale su kao moje. A onda sam proverila onlajn i skoro pala sa stolice! - navela je ona.  

- Morala sam da se sastavim jer sam i dalje imala radni dan pred sobom. Čak nisam ni pozvala loto kancelariju dok nisam došla kući s posla.

Kad je potvrdila svoj dobitak, žena je otišla kući i rekla sinu šta se dogodilo, a potom su njih dvoje izašli na večeru da proslave. Nije odmah dala otkaz na poslu, radila je još dva meseca, ali na kraju odlučila da ga napusti.

Ovih dana volontira tri-četiri dana nedeljno kako ne bi "umrla od dosade". S obzirom na ogromno bogatstvo koje je stekla morala je da otvori privatni račun u banci te unajmi finansijske savetnike i računovođe.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR