Glas Javnosti

SAD SU RASKRINKANI: Rusi uništili laboratorije, Ukrajinu okupirali farmaceuti sa Zapada! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je nekoliko dokumenata kao dokaz da je Ukrajina imala program biološkog oružja. Program je sponzorisalo Ministarstvo odbrane SAD, a umeđuvremenu se pojavio novi dokaz koji potkrepljuje tvrdnje Rusa. Naime, sve vodeće farmaceutske kompanije, registrovale su svoje fabrike u Kijevu. Na spisku su kompanije poput Džonson i Džonson, AstraZeneka, Bajer, PPD, Takeda, MS

Ruski avioni i ratni brodovi nastavljaju da bombarduju istočnu Ukrajinu, ali njihov cilj nisu civili, već laboratorije biološkog oružja koje se tamo nalaze i koje, kako prenosi Real Raw News, sponzoriše Zapad.

Ovaj engleskig medij navodi da je ruska vojska do sada uništila 13 objekata za biološko oružje širom Ukrajine. Neki su bili podzemni i raketirani su nekoliko puta kako bi osigurali njihovo uništenje.

Putin je tvrdio da su Zapad - američki NIH (National Institutes og Health), francuski Institut za zdravstvo i medicinska istraživanja i nemački Centar za istraživanje infekcija - ubacili milijarde dolara u laboratorije pod pretpostavkom da su grantovi za istraživanje. Tvrdio je, kako prenosi Real Raw News, da ima dokaze, koje će na kraju objaviti “kada svet bude voljan da sluša“.

Putin je objasnio i da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski znao za laboratorije i dobio je mito u zamenu za to što im je dozvolio da rade tajno i bez zvaničnog nadzora. Još u ranijem period, za vreme vladavine Donalda Trampa, Putin je u nekoliko navrata bio u kontaktu sa njim povodom ovog problema.

- Putin je rekao Trampu da je dao Zelenskom mnoga upozorenja da demontira laboratorije još u februaru 2020, i upozorio je da će to sam učiniti ako Zelenski ne odreaguje - prenosi engleski medij.



Putin je, takođe, bacio svetlo i na Izrael. On je rekao da su izraelsko Ministarstvo zdravlja i Mosad vodili biolaboratoriju na Zmijskom ostrvu, kopnenoj masi koja je pripadala Ukrajini u Crnom moru, u blizini delte Dunava, sa važnom ulogom u razgraničenju ukrajinskih teritorijalnih voda.

Biolaboratorija na Zmijskom ostrvu bila je uključena u istraživanje naoružanog tipa besnila u vazduhu koje bi, ako bi se raspršilo, moglo da opustoši zemlju sa skoro 100 odsto stopom smrtnosti, objašnjava Real Raw News.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR