Glas Javnosti

Roditelji na aerodromu OSTAVILI BEBU jer joj nisu kupili kartu za let

Svet
Autor: Glas javnosti

Na aerodromu u Tel Avivu u Izraelu, neimenovani par napustio je svoju bebu na šalteru za prijavu, jer nisu imali kartu za nju.

Kako se navodi, njih dvojica, koji nisu identifikovani, u utorak su se sa bebom prijavljivali na let Rajanara sa međunarodnog aerodroma Ben Gurion za Brisel u Belgiji. Ispostavilo se da beba nije imala kartu, par je krenuo da se ukrca na let i ostavio bebu na šalteru za prijavu.

Portparol Rajanera je rekla da je slučaj prosleđen policiji, prenosi CNN.

„Putnici koji su leteli iz Tel Aviva za Brisel su se prijavili na let bez rezervacije za bebu. Zatim su ostavili bebu prilikom prijave. Agent za čekiranje na aerodromu Ben Gurion kontaktirao je obezbeđenje aerodroma koje je izvuklo ove putnike i to je sada stvar lokalne policije“, objasnila je portparol.


Izraelska aerodromska uprava potvrdila je ovo dešavanje CNN-u i navela u saopštenju:

„Par i beba sa belgijskim pasošima stigli su na let na Terminal 1 bez karte za bebu. Par je takođe kasnio na let, nakon što je prijava na let zatvorena. Par je napustio sedište za bebe i potrčao prema bezbednosnim proverama na terminalu 1 u pokušaju da dođe do kapije za ukrcavanje na let.“

Portparol izraelske policije rekao je CNN-u u telefonskom pozivu da se čini da je stvar rešena do trenutka kada je policija stigla na lice mesta.

„Beba je bila sa roditeljima i nema dalje istrage“, naveo je portparol.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR