Glas Javnosti

RITA ORA ŠOKIRALA FANOVE: ALBANSKA pevačica u BIKINIJU pokazala da se na društvenim mrežama služi čarima FOTOŠOPA! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Pevačica albanskog porekla,Rita Ora, uslikana je u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala da njeno telo nije baš onakvo kakvim ga prikazuje na Instagramu.

Rita se sunčala na kupalištu ispred svoje vile u Sidneju, na sebi je imala minijaturni bikini, a kako nije pozirala, već je sedela i gledala u telefon, jasno su se videle nesavršenosti na njenom telu.

Fotografije ne pokazuju zategnut stomak,a njena zadnjica ne izgleda tako dobro oblikovano kao kada ona objavi sliku i verovatno je uredi u Fotošopu.

Ora je u jendom trenutku bila previše fokusirana na svoj telefon tako da nije primertila da grudi samo što joj nisu ispale iz bikinija, a paparaci su ipak uslikali previše. 

"Rita, samo da te obavestim da ti se ispumpala guza sa društvenih mreža", "Opa, ispadoše ti grudi", "Što je u bikinij kad se već sve vidi", "Ni približno osobi sa Instagrama", neki su od komenatara na nove Ritine fotografije.

Podsetimo, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

 

(Glas javnosti/Telegraf.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR