Glas Javnosti

Rasplakao i publiku i žiri: Dečak koji ima tumor na mozgu uzdigao ceo svet (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Grupa će sada ići direktno na emisije uživo

Ženski deo žirija u britanskoj emisiji "Ja imam talenat" Amanda Holden i Ališa Dikson rasplakale su se dok su gledale osmogodišnjeg dečaka sa tumorom na mozgu kako peva sa svojim horom.

Grupa "Ravijev tim iz snova" predvođena Ravijem, dobila je željeni zlatni taster - i stavljena je direktno u emisiju uživo nakon što je Ališaa pritisnula dugme.

Izlazeći na binu, Ravi je predstavio svoju sestru, majku i oca žiriju i objasnio razloge zbog kojih je bio u emisiji dok je stajao pored grupe, u rasponu od 5 do 78 godina.

- Gledao sam britanski šou "Ja imam talenat" ceo život i uvek sam želeo da budem na audiciji - rekao je on, pa nastavio:

- Pre dve godine dijagnostikovan mi je tumor na mozgu i ovde sam da pokažem šta god život donosi da i dalje možete da ostvarite svoje snove.


Ravi i hor su izveli "Milion snova" iz filmskog mjuzikla "Najveći šoumen" koji je sve ostavio neverovatno emotivnim.

Objašnjavajući zašto je pritisnula taster, Ališa je rekla:

- Zlatni taster je tako lična stvar i uvek kažem da mogu da je pritisnem samo kada je to dobro, a ti si tako izvanredan mladić.

Sajmon mu je rekao:

- Ravi, mislim da si veoma talentovan, veoma hrabar, veoma posebna osoba. Tako sam srećan što si imao ovaj trenutak jer to zaslužuješ, svi vi. To je ono što ja zovem magijom.

Žiri je tada ustao dok su se članovi hora, koji su činili Ravijevi prijatelji, porodica, nastavnici iz škole, medicinski radnici i druga deca iz zajednice tumora na mozgu, zagrlili u slavlju.

Oni koji su gledali kod kuće bili su jednako emotivni, a jedna osoba je prokomentarisala:

- Ja jecam na Ravija u britanskom šouu "Ja imam talenat".

Drugi je rekao:

- Zlatni taster od Ališe do Ravija i neverovatan hor koji je mene i mamu imao u suzama, prenosi The Sun.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR