Glas Javnosti

PUTINOVA SLATKA OSVETA BAJDENU Transeksualac i njegovi fetiši zabiberili nesposobnost SAD (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Sem Brinton imenovan je na ključno mesto u američkoj Agenciji za nuklearnu energiju. Postavljenje odov čuvenog aktiviste za popularizaciju seksualnog fetiša izazvalo je skandal u Americi. Na socijalnim mreža u SAD objavljuju se brojne fotografije i provokacije novog činovnika Džoa Bajdena što izaziva nezadovoljstvo širom zemlje i dovodi se u pitanje izbor u administraciji Bajdena.

Sem Brinton je prošlog meseca imenovan za zamenika sekretara za upravljanje nuklearnim otpadom u Upravi za nuklearnu energiju Ministarstva energetike SAD. Do sada je radio samo na projektu “Trevor“, neprofitne organizacije za prevenciju samoubistava homoseksualaca i transseksualnih osoba.

Brinton je nedavno magistrirao nuklearno inženjerstvo na Tehnološkom institutu u Masačusetsu i donedavno je, kažu, savetovao bivšeg predsednika Donalda Trampa o nuklearnom otpadu.

Angažovanje pomoćnika sekretara u kabinetu predsednika Amerike se obično obavlja bez ikakvih gužvi i galame a osim toga još treba odobrenje Senata. Кandidatura Brintona je eksplodirala na društvenim mrežama nakon što je popularni Tviter nalog ”LibsofTikTok“ objavio fotografiju Brintona u ženskoj haljini u društvu sa tri muškara uz sveću u ulozi pasa a on kao dreser psećih štenadi. Fotografija je privukla pažnju ka ličnosti samog Brintona i propustu administracije da ponudi aktivisti depiliranih nogu mesto u Ministarstvu za energiju.

Brinton je poznat po promovisanju seksualnih fetiša i “srećnih igri” sa životinjama. U publikaciji studentske novine Politehničkog instituta Renselaer iz 2017. godine piše da je ekspert za nuklearne otpade održao predavanje u studentskom gradu o fetišima i polnim odnosima!? Кakvim...

- Sve vreme razgovora u toku predavanja Brinton se nije ustezao da govori o sopstvenom eksperimentu sa fetišima i seksualnim igrama u kojima je učestvovao . Štaviše, delio je savete svoih iskustava - piše u časopisu.

Dalje se govori o njegovoj omiljenoj igri a to je vezivanje partnera dok večera i gleda “Zvezdani put“ na TV-u.

Portparol američkog Ministarstva energetike ističe da je Brintonova kandidatura dobar potez i da je vezana isključivo kao karijerno pitanje a ne političko angažovanje.

“Gazeta Zavtra“

Кonsultant teksta je bio Jeremia Poff, Vašington (SAD)

Uredio Šone Ninin

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR