Glas Javnosti

PUTINOV KAŠALJ U TV PRENOSU IZAZVAO PANIKU: Kad predsednika grebe grlo brine ceo svet (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Zbog snimka na kome ruski lider Vladimira Putina kašlje tokom jednog televizijskog obraćanja Kremlj je navodnno morao da izda saopšte da je predsednik "normalnog" stanja i zdravlja.

Putinov kašaljje navodno izazvalo je paniku u Kremlju, primoravši zvaničnike da izmontiraju snimak tako da kašalj zaliči na kašljucanje.

Iz Kremlja su kako se navodi bili prinuđeni da demantuju da Putim ima zdravstvenih problema nakon što se više puta zakašljao tokom televizijske onlajn konferencije o korona virusu.

Tabloid Miror čak prenosi da je kašalj ruskog lidera kasnije u montaži prepakovan tako da ne deluje mnogo uznemirujuće.

Učestvujući u razgovoru i sa ministrom finansija Antonom Siluanovim i drugim zvaničnicima upozoravao na “akutne finansijske probleme” u regionu zbog koronavirusa, kada se zakašljao. Dok je više puta pokušavao da obuzda kašalj Putin je uspeo I da izgovori “Izvinite”.

Britanski mediji navode da je Kremlj je posle na svom sajtu postavio montiranu verziju onlajn sastanka, a iz Putinovog kabineta poručeno je za Tas: "Predsednik se izvinuo i nastavio sastanak bez pauze".

U Rusiji se beleži rekordna cifra novozaraženih i preminulih. Vladimir Putin do sada je uspevao da izbegne kandžama korone zahvaljujući strogoj izolaciji u kojoj je od aprila.  Iako Rusija radi na razvoju dve vakcine protiv korone, Putin za sada nije primio nijednu.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR