Glas Javnosti

PUTIN: Oslanjamo se samo na sebe

Svet
Autor: Glas javnosti

Govoreći o važnosti stabilnosti ekonomije ministarstva odbrane, ruski predsednik je istakao da je Rusija samostalna.

"Niko nam ništa neće dati, možemo da računamo samo na sebe, i dobro nam ide", rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin novinaru Pavlu Zarubinu, govoreći o važnosti stabilnosti ekonomije ministarstva odbrane.

"Niko nam neće pružiti ruku i neće nam pomoći", rekao je Putin i istakao da je su novčane naknade, nova tehnika i porudžbine –osnova.

Još uvek nije poznato da li će predsednik Rusije otići na odmor, rekao je ranije portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Govoreći o odmoru i tome kad uspeva da odahne u tako "gustom rasporedu", Putin je, u razgovoru sa diplomcima viših vojnih obrazovnih ustanova, istakao da odmara u razgovoru sa mladim uspešnim ljudima.

"Ne razumem kako uspevate da odmorite sa takvim rasporedom", rekao je jedan od Putinovih sagovornika u neformalnom razgovoru.

"Evo, u razgovoru sa vama. Sa takvim momcima i devojkama kada se sastanem i razgovaram - ja odmaram", rekao je Putin, udelivši tako kompliment najboljim diplomcima visokih vojnih obrazovnih ustanova Ministarstva odbrane, Ministarstva za vanredne situacije, FSB-a i Ruske garde, kao i visokoškolskih organizacija Ministarstva unutrašnjih poslova, Istražnog komiteta i Federalne kazneno-popravne službe sa kojima se sastao u toku ove nedelje.

Glas javnosti /R02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR