Glas Javnosti

PUTIN NEMA MOBILNI! A ipak može da se poveže sa bilo kojim brojem koji želi

Svet
Autor: Glas javnosti

Ruski predsednik Vladimir Putin je ponosno izjavio da ne koristi pametni telefon i dodao da ga ne zanima pridruživanje bilo kojoj društvenoj mreži.

Predsednik Rusije, iako zvuči neverovatno u 2022. godini, još uvek ne koristi mobilni telefon, ali ističe da voli povremeno da koristi Internet.

On je još 2010. godine prvi put otkrio svoj tehnofobičan pogled na pametne telefone i dodao da ne želi telefon jer bi „zvonio sve vreme“.

On smatra da mobilni telefoni nisu pouzdani i ne veruje im.


Ipak, u nedavnom intervjuu za agenciju Tas, istakao je da ima pristup posebnom službenom telefonu koji može da se poveže sa bilo kojim brojem koji želi.

Putin nije naročito zainteresovan za nove tehnologije. To je postalo očigledno nedavno kada je na konstataciju šefa Instituta atomske energije Kurčatov da svi imaju mobilni telefon džepu, odgovorio sa: „Ja nemam“.

Njegovo izbegavanje mobilnih telefona intrigira rusku javnost još od 2003. godine, kada su ruski tabloidi pisali da bi trebalo da pozajmi telefon od svojih saradnika.

Britanski Independent je prošlog meseca napisao da su mobilni telefoni „Putinova najveća slabost i da će ga srušiti“, prenosi Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR