Glas Javnosti

PUTIN: Moramo uvek da budemo korak ispred naših protivnika

Svet
Autor: Glas javnosti

Rusija uvek mora da bude na korak ispred svojih protivnika kako bi garantovala svoju pobedu, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

„Želeo bih da naglasim, mi uvek moramo da budemo korak ispred. Moramo da budemo bolji od svojih protivnika i tada će pobeda biti zagarantovana. Čim smo ispred svojih protivnika, naša efikasnost se povećava višestruko, jednostavno rečeno višestruko“, rekao je Putin.
Predsednik Rusije takođe je rekao da ruska odbrambena industrija izvršava zadatke brže od zadatih rokova.

„Većina kompanija ispunjava zadatke, a po pojedinim pozicijama čak i brže nego što je predviđeno. Važno je da nastavimo da ritmično osiguravamo vojsku savremenim, visokotehnološkim naoružanjima i tehnikom“, rekao je Putin na sastanku sa predstavnicima ruskih odbrambenih kompanija.

Putin je pre svega izdvojio da je reč o bespilotnim, avijacionim i kopnenim kompleksima, ali i o sredstvima za radioelektronsku borbu.

„U poslednje vreme su potrebe porasle, za poslednje dve godine, za vreme trajanja specijalne vojne operacije, te brojke stalno rastu“, dodao je on.

Putin je precizirao da, kada je reč o raketno-artiljerijskoj municiji, porast potražnje je porastao čak 20 puta, dok je potreba za sistemima za radioelektronskoj borbi porasla 15 puta.
Ruski lider je takođe rekao i da je proizvodnja municije porasla 14 puta, dok je proizvodnja oklopne zaštite porasla šest puta.

„Dobar je tempo, zahtevi su veliki. Želim da zahvalim svim kolektivima što uspevaju da realizuju sve zahteve države“, zaključio je Putin.


Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR