Glas Javnosti

PUCNJAVA U ČIKAGU: Ubijena devojčica (7), još sedmoro povređeno

Svet
Autor: Glas javnosti

Devojčica je sinoć upucana u glavu i podlegla je povredama, dok su jednogodišnji i sedmogodišnji dečak upucani više puta i u kritičnom su stanju.

Osmoro ljudi je upucano, među njima troje dece, uključujući sedmogodišnju devojčicu koja je podlegla povredama, u obračunu povezanom sa rivalstvom lokalnih bandi u južnom delu Čikaga, saopštila je danas policija.

Devojčica je sinoć upucana u glavu i podlegla je povredama, dok su jednogodišnji i sedmogodišnji dečak upucani više puta i u kritičnom su stanju, izjavio je zamenik šefa čikaške policije Don Džerom na brifingu za novinare održanom na mestu obračuna u 52. ulici u južnom delu grada, prenosi AP.


"Policija je reagovala na prijavu o pucnjavi oko 21 sata, ali kad je stigla na lice mesta zatekla je samo upucane, među kojima su, pored troje dece, bilo

i odraslih starosti između 19 i 40 godina", rekao je Džerom.

Povređeni, koji su se zadesili na mestu krvavog obračuna zbog porodičnog okupljanja, prevezeni su u lokalne bolnice.

Prema rečima Džeroma, istraga je još u preliminarnoj fazi, ali očevici su rekli da su dve osobe pucale.

"Ovo nije bio slučajan čin nasilja, već je, po svemu sudeći, povezan sa rivalskim bandama. Bez obzira na motive za ovu pucnjavu, večeras je povređeno troje nevine dece, a jedno od njih je podleglo povredama", rekao je Džerom.


Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR