Glas Javnosti

PUCNJAVA U AMERIČKOJ PENSILVANIJI: Ima i žrtava

Svet
Autor: Glas javnosti

Najmanje tri osobe su poginule u pucnjavi u Fols Taunšipu u Pensilvaniji u subotu ujutro, saopštili su zvaničnici, prenosi CNN.

„Istražujemo masovno ubistvo koje se jutros dogodilo u gradu“, rekao je za CNN Džef Dens, predsednik gradskog nadzornog odbora. „Tri osobe su ubijene na dve različite lokacije, a radi se o porodičnom nasilju“, dodao je.

Policijska uprava Fols Taunšipa tek treba da potvrdi smrt.


Nakon smrtonosne pucnjave, osumnjičeni je „oteo građanina na trećoj lokaciji“, dodao je Dens.

„Počinilac je naoružan i opasan, a njegova lokacija je nepoznata“, rekao je. „Istražujemo uz pomoć kancelarije okružnog tužioca i FBI-a“, dodao je.

U izjavi za CNN, direktor za komunikacije Okružnog tužioca okruga Baks Manuel Gamiz mlađi rekao je da znaju za situaciju u tom gradu i da rade na prikupljanju više informacija.

CNN je kontaktirao FBI za informacije, ali nije dobio odgovor.

I u susednom mestu javili su da se nadgleda saobraćaj i granice. Policijska uprava grada Midltauna saopštila je u objavi na Fejsbuku da su svesni pucnjave i da od stanovnika traže da preduzmu mere predostrožnosti.

„Izgleda da je ubica ušao u naše gradske granice“, navodi se u objavi policije.

„Ne putujte u Fols Taunšip do daljeg. Ako živite u oblastima koje se graniče sa njima, trebalo bi da se sklonite. Naložili smo da se tržni centar zatvori do daljeg“, saopštila je policijska uprava Midltauna.

Kongresmen Brajan Ficpatrik, koji predstavlja okrug Baks, napisao je na društvenom mreži Iks da je došlo do krađe automobila i dve pucnjave u Fols Taunšipu.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR