Glas Javnosti

PROVELI ZAJEDNO 47 GODINA I U ISTOM MINUTU UMRLI OD KORONE: Životna priča bračnog para obišla svet

Svet
Autor: Glas javnosti

Lesli i Patriša Mekvoters proveli su zajedno 47 godina. Oni su osnovali porodicu, podigli decu, čuvali unučad i praunučad, a prošle nedelje umrli su od posledica korone u istom minuta.

Kako je rekla Džoana Sisk jedna od njihove dve ćerke Patriša i Lesli su bukvalno su sve radili zajedno.

-Mada nas je teško pogodila njihova smrt, sada kada razmislim to nije toliko iznenađujuće jer su sve vreme bili zajedno, rekla je Džoana Sisk.

Mekvotersi su među 268.087 zaraženih u SAD-u koji su umrli. 

Prema ćerkinim rečima na prvi pogled delovalo je da su dosta različiti.

Patriša je bila penzionisana medicinska sestra koja nije prihvatala gluposti, a Lesli zabavni penzionisani vozač kamiona. Ipak, zajednička im je bila njihova iskrena dobrota i briga za druge ljude, rekla je Sisk.

Čim se zarazila Patriša je otišla u bolnicu, ali su je oni poslali kući i rekli da se samoizoluje. Mada se osećala dosta loše, nakon 35 godina rada kao medicinska sestra nije preispitivala odluku lekara.

Nedelju dana kasnije i Patriša i Lesli završili su u bolnici, bilo im je toliko loše da ih je odvezla hitna pomoć. U bolnici su bili nedelju dana, a zatim su preminuli, piše CNN.

Bolničko osoblje je reklo da su umrli praktično istog minuta i da su i jednom i drugom napisali isto vreme smrti: 24. novembar 2020, u 16:23 časova.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR