Glas Javnosti

OTKRIVENA OLUPINA BOINGA 737: Nema preživelih (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U pronađenoj olupini aviona Čajna istern koji se srušio sa 132 osobe u njemu na jugu Kine nema preživelih, dok se nastavlja potraga za crnom kutijom koja bi trebalo da razjasni uzrok nesreće.

Pronađena je olupina aviona, ali u njoj nema preživelih. U potrazi za preživelima učestvovalo je nekoliko stotina vatrogasaca i spasilaca. Sada istražitelji tragaju az crnom kutijom.

Delovi "Boinga 737-800" razasuti su po planinskim obroncima koje je zahvatio požar nakon prve kineske nesreće u kojoj je učestvovao komercijalni avion od 2010. godine. Viđeni su i izgoreli ostaci ličnih dokumenata i novčanika, preneli su državni mediji.

Sedam godina star "boing 737" srušio se u ponedeljak s visine veće od 8.000 metara, saopštila je kontrola vazdušnog saobraćaja.

U avionu su bila 123 putnika i devet članova posade, svi kineski državljani. Ovo najgora avionska nesreća u Kini u gotovo 12 godina. Avion "boing 737" srušio se u seoskom području nedaleko od grada Vudžou, u regionu Guangsi.

Američki proizvođač aviona "Boing" saopštio je da su tehnički stručnjaci spremni da pomognu u istrazi uzroka nesreće koju vode kineske civilne vazduhoplovne vlasti, prenosi N1.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR