Glas Javnosti

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA POSLE DVE GODINE! Skrivali je u tajnoj sobi (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Devojčica stara šest godina pronađena je skrivena u tajnoj sobi ispod stepeništa više od dve godine nakon što je oteta.

Pejzli Šultis su oteli njeni roditelji još 2019. godine, kada je imala svega četiri godine, a nakon što su izgubili starateljstvo nad njom.

Detetu se izgubio svaki trag kada je nestala iz kuće svog zakonskog staratelja u Njujorku, zajedno sa svojim roditeljima koji su je skrivali od policije.

Veruje su da su Kimerli i njen suprug Kirk Šultis oteli sopstveno dete i sakrli ga ispod stepeništa, jer su trebali da izgube starateljstvo nad Pejsli i njenom starijom sestrom. Pejsi su sakrili ispod stepeništa, a starija devojčica je smeštena u hraniteljsku porodicu.

Policija je pretražila posed i razgovarala sa stanarima, Kirkom Šultisom mlađim i njegovim ocem Šultisom starijim (57). Prema navodima policije, Šultis mlađi je rekao da nije znao gde se nalazi njegova ćerka Pejzli, piše Miror.

Međutim, tokom pretresa detektiv Erik Tile je "primetio nešto na stepeništu koje vodi iz zadnjeg dela kuće u podrum što je privuklo njegovu pažnju", navodi se u saopštenju objavljenom u utorak.

Kada je uperio baterijsku lampu u stepenište, tada su detektivi ugledali par malih nogu.

Policajci su uklonili nekoliko stepenika i otkrili da su dete i majka Kimberli Kuper sakriveni u improvizovanoj sobi skrivenoj iza stepenica.

 Dete se nalazilo skriveno u improvizovanoj prostoriji, ispod zatvorenog stepeništa koje vodi u podrum kuće - navodi se u saopštenju policije.

 Kada su uklonili daske za stepenice, dete i otmičarka Kimberli Kuper pronađeni su kako se kriju u mračnom i mokrom ograđenom prostoru.

Policija je dete odvela u sedište policijske uprave gde su je pregledali lekari i vratili njenom zakonskom staratelju.

Kuper, Šultis i njegov otac Kirk Šultis stariji uhapšeni su i optuženi za krivično delo mešanje u starateljstvo i ugrožavanje dobrobiti deteta.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR