Glas Javnosti

Profesorka književnosti PRODALA NEVINOST za 300 EVRA: To je MOJ IZBOR

Svet
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Eva Berger je odrasla u porodici koja je strogo vodila računa o religiji, a otkrila je kako je, uprkos tome, svoju nevinost kad je imala 21 godinu prodala dečku na internetu za manje od 300 evra.

Ruska lepotica, nekada profesorka književnosti, prvi poljubac imala je sa 19 godina, a kao tinejdžerki bilo joj je zabranjeno da razgovara o seksu. Progovorila je i iskreno o svojim prvim seksualnim iskustvima.

- Da, istina je. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nije hteo da ima vaginalni seks sa mnom. Postala sam frustrirana i umorna od svoje nevinosti. Odlučila sam da se nagodim i da se izvučem iz toga. Pronašla sam čoveka na Internetu. Dogovorili smo se za cenu oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve - ispričala je ona.

Eva je celu svoju priču ispričala u „LucaCast“ podcastu. A kada je voditelj upitao kako se osećala nakon prvog puta, odgovorila je:

- Osećala sam se slobodno. Nisam više morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena - rekla je Eva.

Ona je danas influenserka sa 51.000 pratilaca na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali nekada je bila studentkinja bez novca koja je radila kao administrator u jednoj teretani u Sankt Peterburgu.

- Živela sam u malom gradu i dolazila sam iz vrlo religiozne porodice u kojoj nismo pričali o seksu. Nisam imala puno iskustva u seksu niti ikakvu seksualnu edukaciju, a to sam silno želela - priznala je Eva Berger.

Naglasila je kako je izgubila oca dok je bila studentkinja, pa tvrdi da joj je u tom periodu jako trebala muška pažnja, što ju je potstaknulo da proda svoju nevinost i oslobodi se.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR