Glas Javnosti

Priveden Hasbula Magomedov zbog prekršaja u vožnji: Sa prijateljima blokirao put da bi kupili krofne

Svet
Autor: Glas javnosti

Hasbula Magomedov, dvadesetogodišnja internet senzacija iz Rusije, navodno je priveden zbog višestrukih prekšaja u vožnji u kojima je učestvovala grupa njegovih prijatelja tokom proslave venčanja.

Hasbula i njegovi prijatelji prema tim navodima blokirali put da bi kupili krofne. Nakon incidenta, on se na izvinio na društvenim mrežama, obećao da više nikada to neće uraditi i dodao da on nije vozio.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Dagestana objavilo je saopštenje u kojem se navodi da je paljenje gume i blokiranje puteva uobičajena pojava u zemlji kada se proslavlja svadba.

„Neobuzdana svadbena zabava u Dagestanu poznata je mnogima i daleko van granica republike“, navodi se u saopštenju.

„U nedostatku drugih načina zabave, takva primitivna opcija je i dalje izuzetno popularna – blokiranje puteva za druge učesnike u saobraćaju, paljenje gume, razbijanje automobila jedan o drugi i mnoge druge karakteristike koje, u stvari, nemaju veze sa proslavom“, dodaje se, prenose svetski mediji, poput španske Marce.

Policija je dodala da su učesnici u incidentu za prekršaj okrivili „emocije“.

Hasbula, Rus patuljastog rasta, proslavio se pre nekoliko godina na društvenim mrežama i sada ima više od devet miliona pratilaca na Instagramu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR