Glas Javnosti

PRISLONIO DEVOJCI PIŠTOLJ IZ ŠALE I UBIO JE: Albanac uhapšen zbog neslane šale

Svet
Autor: Glas javnosti

Kada je policija stigla na mesto zločina, devojku su zatekli u lokvi krvi, te su lekari mogli samo da proglase smrt

Državljanin Albanije (39) uhapšen je na Kritu zbog sumnje da je nakon svađe u glavu upucao svoju partnerku Đaninu (29), rodom iz Rumunije.

Naime, Albanac je partnerki presudio 16. februara u Heraklionu, a potom je pozvao policiju da se preda.

Kako prenose grčki mediji, komšije kažu da su nakon vriske čuli pucanj. Kada je policija stigla na mesto zločina, devojku su zatekli u lokvi krvi, te su lekari mogli samo da proglase smrt. U jednoj od soba pronađen je pištolj, u kojem su bila još tri metka.


Mediji pišu da je osumnjičeni Albanac navodno bio u alkoholisanom stanju da nije mogao ni da stoji, tako da tog jutra nisu ni mogli da ga saslušaju, kao i da je policiji neprekidno ponavljao da je partnerku ubio slučajno i da joj je pištolj prislonio uz glavu samo da bi je uplašio.

- Pištolj je bio zakočen. Uradio sam to iz zabave - govorio je osumnjičeni.

Đanina, koju su prijatelji odmila zvali Nina, živela je u Grčkoj poslednjih 10 godina i radila je u jednoj prodavnici u Heraklionu. Ona je, kako navode njeni poznanici, a prenose mediji, imala težak život, kao i da je pre nekoliko meseci izgubila bebu nakon čega je došlo do kraha veze. 

Komšije pričaju kako su se iz Nininog stana sve češće čule svađe, te da su čuli da je Albanac i ranije bio hapšen zbog posedovanja narkotika i drugih krivičnih dela.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR