Glas Javnosti

PRINC VILIJAM OTKRIO KO JE PREVARIO NJEGOVU MAJKU, PRINCEZU DAJANU: 'To ju je UNIŠTILO i zatrovalu njenu VEZU sa Čarlsom'

Svet
Autor: Glas Javnosti

Nakon što je istraga otkrila da je novinar britanskog javnog servisa 1995. godine dobio na prevaru intervju sa princezom Dajanom, britanski princ Vilijam optužio je Bi-B-i-Si da je izneverio njegovu majku i pokvario njen odnos sa princom Čarlsom.

Kritika princa Vilijama javnom emiteru usledila je nakon što je istragom utvrđeno da je novinar Bi-Bi-Sija Martin Bašir uz pomoć laži dobio senzacionalni intervju sa Dajanom iz 1995. godine, u kojem je otkrila intimne detalje svog neuspelog braka sa Čarlsom i da je BBC zataškao prevaru, podseća Rojters.

Tokom intervjua "Panorama", koji je gledalo više od 20 miliona gledalaca u Velikoj Britaniji, Dajana je šokirala naciju priznanjem afere i iznošenjem detalja o svom braku sa prestolonaslednikom i Vilijamovim ocem, princom Čarlsom.

 

Vilijam je istakao:

-Moje je mišljenje da je prevarantski način na koji je dobijen intervju značajno uticao na ono što je rekla moja majka. Intervju je bio glavni doprinos pogoršanju odnosa mojih roditelja i od tada je povredio nebrojeno mnogo drugih ljudi- kazao je.

 

On je dodao da propusti Bi-Bi-Sija, koje su utvrdili istražni novinari, nisu izneverili samo njegovu majku i porodicu, već i javnost.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR