Glas Javnosti

PRINC ENDRU OPTUŽEN ZA SILOVANJE MALOLETNICE: Kraljičinom sinu preti ROBIJA! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Protiv princa Endrua, mlađeg sina britanske kraljice, prema sudskim dokumentima, podignuta je optužnica za seksualno zlostavljanje tinejdžerke.

Tužbu je prošlog meseca podnela Virdžinija Žufre, jedna od žrtava Džefrija Epstajna koja je rekla da ju je vojvoda od Jorka seksualno zlostavljao početkom 2000 -ih u Epstajnovoj vili u Njujorku, kada je imala samo 17 godina.

Sudski dokumenti koji su u petak otpečaćeni i do kojih je došao Insajder pokazuju da je tužba 27. avgusta dostavljena u Kraljevskoj loži u Vindsoru u Engleskoj, gde živi princ Endru.

Prvobitno su pokušali da tužbu dostave 26. avgusta, ali je rečeno da je osoblju obezbeđenja "dato uputstvo da ne dozvoli nikome da prisustvuje tamo radi uručivanja sudskog procesa na osnovu imovine".

Službenik se vratio sledećeg dana i ostavio dokumente policajcu, koji je obećao da će ih proslediti pravnom timu princa Endrua.

Žufreova tužba je tvrdila da je u Epstajnov lanac trgovine ljudima angažovala njegova dugogodišnja saradnica Gislejn Maksvel. Žufre je tvrdila da su je Epstajn i drugi u periodu od 2000. do 2002. više puta seksualno zlostavljali, uključujući i princa Endrua u tri navrata: jednom u Njujorku, jednom u Londonu u kući Maksvelove, a jednom na Epstajnovom privatnom ostrvu, poznatom kao Litl St . Džejms, na američkim Devičanskim ostrvima.

Vojvoda od Jorka je više puta odbacio navode i rekao da se ne seća da je ikada poznavao. U izjavi Insideru u julu 2020. godine, predstavnici princa Endrua "kategorički" su negirali "bilo kakve sugestije o nedoličnosti prema maloletnim maloletnicima".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP