Glas Javnosti

PRINC ENDRJU OPTUŽEN ZA SILOVANJE MALOLETNICE: Novi teški skandal na BRITANSKOM DVORU!

Svet
Autor: Glas javnosti

Virdžinija Roberts Đufre je podnela tužbu protiv britanskog princa Endrjua, 9. na listi naslednika kraljice Elizabete, zbog seksuelnog nasilja, objavio je CNN.

Ova žena je navodna žrtva Džefrija Epstajna, a ranije je javno rekla da je bila prisiljena na "seksualne radnje" sa princom, rekavši za BBC 2019. godine da ju je podvodio Epstajn, i prisiljavao da ima seks sa njegovim prijateljima, među kojima je bio i princ Endrju, i to sve kad je bila maloletna.

Bakingemska palata je negirala njene optužbe u to vreme, navodeći da je "netačno da je princ Endrju imao bilo kakav seksualni kontakt ili odnos sa Virdžinijom Roberts", i da je "svaka suprotna tvrdnja lažna i neutemeljena".

U novembarskom intervjuu za BBC, Endrju je rekao da nikad nije video Virdžiniju i rekao je da zajednička fotografija njih dvoje može biti "montaža".

NE PROPUSTITE


U svojoj tužbi, Đufre tvrdi da ju je princ Endrju seksualno zlostavljao kad je bila maloletna, na poziv Epstajna i Žizlejn Maksvel, i da su se ovi slučajevi desili u domu Maksvelove u Londonu, kao i u domu Epstajna na Menhetnu, ali i na njegovom privatnom ostrvu na Devičanskim ostrvima.

- Princ Endrju je izvršio seksualni napad na tužilju kad je ona imala 17 godina. Zbog toga je on odgovoran za ovo krivično delo i namerno nanošenje emotivne patnje, po zakonu Njujorka. Šteta načinjena tužilji je ozbiljna i trajna", piše u tužbi.

CNN je kontaktirao predstavnike prince Endrjua za komentar, kao i advokate Maksvelove.

Đufre optužuje princa Endrjua da je znao koliko godina ima i da je znao da je bila žrtva seksualne trgovine, koja je bila primorana na seksualni čin s njim.

Ona je rekla da se "plašila da se suprotstavi Epstajnu, Maksvelovoj i princu Endrjuu, zbog njihovih moćnih veza, bogatstva i autoriteta", piše u tužbi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR