Glas Javnosti

PRINC ČARLS BESAN I OČAJAN ZBOG HARIJEVIH REČI: Evo čime je mlađi sin UVREDIO SVOG OCA!

Svet
Autor: Glas javnosti

Razdor između članova kraljevske porodice sve je dublji i dublji. Iako se verovalo da će se nakon smrti princa Filipa situacija barem malo smiriti, tenzije su sve jače.

Nakon intervjua koji su princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali Opri Vinfri, usledio je novi šok. S istom voditeljkom, princ je sada pokrenuo serijal The Me You Can't See. U istom se dotaknuo mračnih dana koje je živela Megan, a osvrnuo se i na svog oca, princa Čarlsa što je duboko uznemirilo kraljevsku porodicu.

Komentar princa Harija o roditeljstvu njegovog oca, princa Čarlsa i sugestija da njegov otac nije znao ništa bolje zbog toga kako je odgojen, i kako je on živeo, zabrinuli su kraljicu. Kako je istakao izvor blizak porodici za Dejli mejl, prinčeva baka je sve to shvatila vrlo lično i jako je uznemirena Harijevim rečima.

-Čarls će sigurno reagovati. Ako Hari napadne kraljicu, moglo bi da bude svašta. Čarls bi tako mogao da uradi apsolutno sve što bi Harija ostavilo na ulici, ispričao je izvor, ističući koliko je Čarls ljut i razočaran.

Reči o kojima svet ponovo bruji su one kada Hari ističe da nije fer što su Vilijam i on patili samo zato što je i Čarls patio u mlađim danima.

-Rekao nam je jednom prilikom: Tako je bilo meni, i tako će biti i vama. Ja jednostavno to ne želim da prihvatim. Iako mi je trebalo dugo da to shvatim, vreme je za promene, rekao je Hari u novom intervjuu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR