Glas Javnosti

PRETUKLI GA NA SMRT! Ubio 10 dečaka i popio im krv

Svet
Autor: Glas javnosti

Lokalna mafija na zapadu Kenije pretukla je na smrt serijskog ubicu koji je ubio deset petogodišnjih dečaka. Priznao je da ih je drogirao, a u nekim slučajevima i pio njihovu krv.

Kenijac Masten Wanjala ubijen je na putu do svoje kuće u gradu Bungoma. Lokalna mafija ga je pratila nakon što je pobegao iz zatvora.

Wanjala je poznat vlastima i javnosti u Keniji zbog jezivih zločina nad maloletnom decom. Ubio je više od 10 petogodišnjih dečaka, drogirao ih, a u nekim slučajevima i pio njihovu krv.

Nakon bega iz zatvora vratio se u kuću svojih roditelja koji su ga se odrekli.

- Nismo sigurni kako je uspeo putovati sve od Nairobija do svoje seoske kuće. Znatiželjni seljani prvi su ga prepoznali i ubili ga čak i pre nego što je policija mogla biti obaveštena - kažu iz policije u Keniji.

Ubica se predstavljao kao fudbalski trener kako bi svoje žrtve namamio u skrivena mesta,  nakon čega ih je napao. U nekim slučajevima decu je uzimao kao taoce radi otkupnine,piše 24 sata.

Nakon što je uhapšen u junu, odveo je policiju na mesta gdje je zakopao svoje žrtve. Sumnja se da su mu trojica policajaca pomogla u begu iz zatvora, te su optuženi za pomaganje osumnjičenog za bekstvo.

Ovaj slučaj šokirao je naciju, a javnost traži ostavku šefa kenijske policije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR