Glas Javnosti

POZNATI PEVAČ OSUĐEN POSLE 20 GODINA: Kriv za seksualnu trgovinu, reketiranje, zlostavljanje

Svet
Autor: Glas javnosti

Pevač Ar Keli proglašen je krivim po svim tačkama optužnice nakon više od dve decenije optužbi za seksualno zlostavljanje, podmićivanje i reketirenje.

Ar Keli (R. Kelly) proglašen je krivim pred sudom u Njujorku za seriju seksualnih prestupa, među kojima je višegodišnje vođenje "sistema" seksualnog iskorišćavanja mladih žena, među kojima i maloletnica.

Američka zvezda se suočila sa ukupno devet tačaka optužnice, među kojima i seksualna eksploatacija deteta, otmice, mita i seksualnog zlostavljanja.

Jedanaest tužitelja, devet žena i dva muškarca, svedočili su tokom šestonedeljnog suđenja o tome kako ih je seksualno ponižavao i o nasilju koje je primenjivao.

Keli je optužen da je zahtevao od žrtava da pokažu „apsolutnu posvećenost“ i da poštuju stroga pravila, uključujući i to da jedu ili odlaze u toalet samo uz njegovu dozvolu, da ne gledaju druge muškarce i da ga zovu „tata“.

 

Nedavno je na sudu svedočila izvesna Stefani, koja tvrdi da ju je pevač silovao kada je imala svega 17 godina. Dodala je da se sve desilo nakon jednog koncerta u Majamiju, kada ju je Keli nakon izvedbe odvukao u sobu.

Keli je više od dve decenije negirao optužbe, ali su svi slučajevi shvaćeni mnogo ozbiljnije kada su žrtve o zlostavljanju progovorile na televiziji.

Ovaj 54-godišnji pevač dobitnik Gremija, čije je pravo ime Robert Silvester Keli, proglašen je krivim za kršenje Manovog zakona, zakona koji zabranjuje međudržavnu seksualnu trgovinu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR