Glas Javnosti

POZLAĆENI NINTENDO DIZAJNIRAN ZA KRALJICU ELIZABETU II: Sada je NA PRODAJU, a njegov sadašnji VLASNIK nekada ga je držao u TAJNOSTI! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Pozlaćeni Nintendo Wii dizajniran specijalno za britansku kraljicu Elizabetu II prodaje se na eBay-u za 300.000 dolara. Ovu konzolu je 2009. godine razvila hardverska kompanija THQ, koja više ne postoji, a trenutni vlasnik kupio je 2017. godine. Vlasnik je želeo da drži u tajnosti ovaj predmet. Međutim, javnost je otkrila njegovo postojanje dve godine kasnije.

Ovaj skupoceni predmet kreiran za kraljicu Elizabetu II dokaz je da je itekako moguće spojiti gejming i luksuz.

Pozlaćeni Nintendo Wii koji je kreiran za kraljicu Elizabetu II 2009.godine, sada je dostupan za kupovinu. Ova kraljevska kreacija u celosti je optočena 24-karatnim zlatom i pojavila se na tržištu nakon 12 dugih godina. Trenutno, Nintendo je u vlasništvu anonimnog kolekcionara koji želi da “nastavi sa svojim životom” i stoga rasprodaje svoju arhivu.

Foto: Youtube/Printscreen

Nastala je kao delo kompanije THQ, a njen trenutni vlasnik kupio je 2017.godine. Dotični je imao plan da je drži u tajnosti. Međutim, producenti koji stoje iza YouTube kanala “People Make Games”, su ga 2019.godine pronašli i probudili interesovanje čitavog sveta zbog ovog neverovatnog komada.

Pozlaćeni aksesoar dolazi sa primerkom BIG Family Games i radi isto kao i sve druge verzije Wii. Njegova cena je 300.000 dolara i trenutno se može kupiti preko e-baya. Kako stoji u listingu, “predmet može imati neke znake korišćenja, ali je sasvim ispravan i funkcionalan”.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR