Glas Javnosti
posta

POVRATAK OTPISANOG! Tramp ZADAO udarac "dubokoj državi" i liberalnoj eliti!

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp je i dalje najpopularniji republikanski političar i samim tim  lider konzervativne Amerike.

To pokazuju poslednje ankete urađene među pripadnicima te stranke. Da su danas partijski izbori niko ne bi imao šanse protiv njega.

 

Kontrolu nad Belom kućom, Kongresom i Senatom trenutno ima liberalna elita koja, kako stvari stoje, nema nameru da se odrekne vlasti. Međunarodne korporacije i finansijske grupe, zajedno sa drugim centrima moći koji stoje iza  Demokratske partije, sebi ne smeju da dozvole taj luksuz. Oni žele da vladaju državom barem par decenija.

Njihov plan, kako da to učine se sastoji iz par koraka:

  1. Promena procedura glasanja, kako bi se njome lako manipulisalo;
  2. Povećanje broj senatora i kongresmena (pretvaranjem Distrikta Kolumbija u državu Zajednice Daglas i uključivanjem teritorije Portorika u Sjedinjene Države sa statusom jedne od saveznih država);
  3. Proširenje sastava Vrhovnog suda kako bi ga popunili liberalnim sudijama;

 

U slučaju da ovo izvedu, republikanci će postati večita opozicija, čija će uloga preko medija i ulične "milicije morala" u vidu nasilnih Black Lives Matter i Antife biti postepeno marginalizovana.

 

Već dvadeset saveznih država u SAD je usvojilo ili se sprema za usvajanje regionalnih izbornih zakona, koji su suprotni reformi koju su predložile demokrate. Za njih je najgore što se to dešava u ključnim državama za predsedničke izbore - Floridi, Džordžiji i Arizoni.

Ovime je zadat ozbiljan udarac liberalnoj eliti i "dubokoj državi".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR