Glas Javnosti

POSLEDNJA ŽELJA POKOJNIKA KOJA JE MNOGE OSTAVILA U ŠOKU : Želja koju niko nije smeo da odbije

Svet
Autor: Glas javnosti

Selo Saluda u Severnoj Karolini svojevremeno je dospelo na naslovne strane novina pošto je jedan devedesetogodišnjak po sopstvenoj volji sahranjen u svom starom automobilu

Poslednja želja Lonija Haloveja bila je da kada umre sa sobom odnese i automobil Pontijak Katalinu . Želja mu je ispunjena. Nakon službe u crkvi, dizalica je spustila oldtajmer u raku i to sa Halovejom na mestu vozača.

Pokojnikova rođaka Lejla Dan rekla je da nije bila iznenađena neobičnim zahtevom, jer je bio "tip sa stilom i karakterom".

"Ovo je ono što je gospodin Halovej tražio", rekao je pastor Rok Hil baptističke crkve na kraju službe na groblju kojoj je prisustvovao veliki broj meštana.

A onda su Lonijevi prijatelji i rođaci u prtljažnik automobila stavili svo njegovo lovačko oružje, jer starac nije želeo da ono stigne u pogrešne ruke.

Dizalica Rodnija Minika, kojeg je pogrebno preduzeće kontaktiralo čak godinu dana pre pogreba kako  bi saznalo da li če moći da pomogne kada dođe "sudnji dan", spustila je oldtajmer u ogromnu raku i to sa Halovejem na mestu vozača.

Minik kaže da nikada do sada nije radio ništa slično i da može da se desi da se ovaj način sahranjivanja "zapati" i ljudi počnu da traže isto.

"Bio je ovo je dan koji bi svi trebalo da zapamte. Otišao je u istoriju", rekla je na kraju rođaka Lejla Dan prenosi 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR