Glas Javnosti

PONOVO SE BAJDENOV GOVOR DELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Izdao ga "idiot": Citiram, kraj citata (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Gotovo kad god se pojavio u javnosti američki predsednik napravi neki gaf o kome se priča i deli na društvenim mrežama. Američki predsednik Džozef Bajden potvrdio je svoju neslavnu titulu kralja gafova kada je pokušavao da čita sa telepromptera.

Tokom govora kojim je obaveštavao javnost o rastućim cenama gasa i problemima u lancu snabdevanja citirao je dosta ljudi, ali je sa tzv. idiota čitao ne samo neophodan tekst nego i instrukcije.

Možda ste čuli juče izvršnog direktora Volmarta o koracima koje smo preduzeli. Rekao je, citiram: Kombinacija privatnog preduzetništva i države, koji rade zajedno, bila je veoma uspešna. Dalje je rekao da lanac snabdevanja ima mnogo inovacija, jer su akcije koje smo preduzeli stvari počele da se menjaju. Kraj citata - rekao je predsednik SAD iako poslednje dve reči nije morao da pomene.

Onda je u svoj govor uneo i “živu reč” običnih građana, tačnije rekao je da govori u ime američkih majki i očeva.

- Oni kažu kako se pitaju da li će uspeti da pripreme božićnu trpezu, da im kupe novogodišnje poklone, da ih nasmeju - rekao je.

Osvrnuo na sutrašnji američki praznih Dan zahvalnosti i tradicionalnu trpezu sa neizostavnom ćurkom.

- Porodice mogu da budu mirne i oko toga, prodavnice prehrambenih proizvoda su dobro snabdevene ćurkom i svim ostalim što vam je potrebno za Dan zahvalnosti - istakao je.

Kako su istakli mediji, završio je govor ne rekavši nijednu informaciju koja bi, zapravo, značila Amerikancima, u trenutku kada se suočavaju sa velikim nestašicama zbog problema u snabdevanju.

Bajden je govorio više od 11 minuta, ali ni ovoga puta nije odgovarao na pitanja novinara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR