Glas Javnosti

POMOĆU OVIH TALASA KONTROLIŠU LJUDE: Amerikanci razvili novu vrstu oružja, insajder otkrio strogo čuvanu tajnu (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Dok je čitav svet usmerio pažnju na dešavanja u Ukrajini, na drugoj strani planete se razvilo tajno oružje koje se služi najsavremenijom tehnologijom.

Američki marinac otkrio je tamošnjim medijima da je ovo oružje već u upotrebi i objasnio kako se do njega došlo i čemu služi.

- Postoji tehnologija koja se zove Biokodirano Elektronsko Oružje Usmerenog Dejstva (BEOUD) i to je strogo poverljivo oružje koje je razvijeno i ono deluje na sledeći način:


Kada uzmu vaš DNK, unose ga u superkompjuter, a zatim u njemu pokreću algoritme kojim EMG talasi biorezonuju sa vašim telom. Kada to urade, onda preko satelita, ili zemaljskih baznih stanica emituju emituju taj signal koji pogađa samo vas i nikog drugog osim vas, čak i ako oni stoje pored vas, niko drugi neće osetiti zato što prijem signala EMG zračenja nije podešen na njihovu biofrekvenciju.

Kako dalje dodaje, postoji individualna biofrekvencija svakog od nas, baš kao što je to otisak prsta.


- Svaka osoba ima različit DNK, a samim tim ima i različitu biorezonancu, kaže on.

Znamo da je moguće upućivati glasove u mozgove grupa ljudi i šta oni rade čovekovom telu. To znam na osnovu ruskih dokumenata u kojima je detaljno opisano sve u vezi psihotronskog oružja. Rusi su otkrili kako da biokodiraju EMG talase tako da oni mogu da napadnu ciljane individue, kaže on i dodaje:

 

Kada superkompjuteri analiziraju DNK, onda se taj podatak bio-kodira i onda se lako mogu pretvoriti u jonozračeće elektromagnetne informacije, a potom i u kompjuterske informacije, a po prijemu u mozak ide obrnuto.

Naime, imamo jonizujuće zračeće kanale koji idu od različitih spajkova ponašanja, koji verno utiču na strukturu same DNK, zaključuje američki marinac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR