Glas Javnosti

POLICIJA ZATVORILA OBLAST NA 31 SAT ZA DŽABE: Umesto beživotnog tela u šumi pronađena seks lutka!

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija je zatvorila put na dva dana kako bi istražila prijavu mrtvog tela bačenog u šumu - samo da bi otkrila da je u pitanju odbačena seksualna lutka.

Policija Vorvikšira saopštila je sa „velikim olakšanjem“ da se je dobro na kraju što se ispostavilo da su uočene ruke i stopala koje vire iz šiblja nisu ljudska već je u pitanju bila seks lutka na naduvavanje u prirodnoj veličini.


Snage su saopštile da su sledile „odgovarajuću proceduru“ tako što su poslale forenzičkog patologa u šumu u blizini Kinetona i da su zatvorile seosku oblast na 31 sat. Ali osumnjičeno telo je zapravo bila „odbačena i realistična seks lutka u prirodnoj veličini“, dodao je portparol.


Lokalni izvor je za The Sun rekao: „Slučajni prolaznik je primetio žensko stopalo i ruku kako vire iz šipražja i pozvao policiju misleći da je u pitanju mrtvo telo.


„Policija je mislila da ima u rukama istragu o ubistvu pa je pozvao forenzički tim. Imali su po jednog policajca koji je vodio svaki kraj puta, bila su dva forenzička kombija i drugi istražitelji koji su tražili tragove.

„Kada su konačno izvukli „leš“, shvatili su grešku. Policajci su se jako smejali. Bila je to veoma prljava, polomljena i preterano korišćena seksualna lutka.”


Policija je bila na mestu događaja od utorka do srede uveče, navodi izvor. „Zahvaljujemo se osobi koja nas je kontaktirala povodom otkrića – poziv je upućen u dobroj nameri – i takođe se zahvaljujemo lokalnom stanovništvu na strpljenju dok smo istraživali stvar.”

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR