Glas Javnosti

POJAVIO SE SNIMAK KAKO SIRIJAC UBADA DECU NOŽEM! Jurio ga čuveni FRANCUSKI FUDBALER! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija je otkrila da je osumnjičeni Abdalmasih H. (32), sirijski izbeglica koji je legalnim putem ušao u Francusku.

Migrant iz Sirije napao je jutros na jugoistoku Francuske petoro ljudi, među kojima je četvoro dece. Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom je navodno prikazano njegovo hapšenje, a u svemu je učestvovao i poznati fudbaler Entoni Le Talek.

Policija je otkrila da je osumnjičeni Abdalmasih H. (32), sirijski izbeglica koji je legalnim putem ušao u Francusku.

U parku pokraj jezera u Anesiju, deca, u dobi od oko 3 godine, bila su na jutarnjem izletu. Iznenada se pojavio muškarac s nožem i počeo da ih ubada.

Potom je pobegao s lica mesta, a tokom bega je nasrnuo na starijeg muškarca koji je šetao u blizini.U tom trenutku je intervenisala policija, a napadača su pogodili u noge i tako savladali.

Sada je objavljen snimak na kom se navodno prikazuje napadač koji beži. U pozadini se čuju vrisci ljudi zbog ranjene dece.

Bivši fudbaler Liverpula Entoni Le Talek, koji je karijeru završio u Anesiju, gde i danas živi, ​​trčao je u trenutku tragedije i naišao na napadača pre nego što su ga policajci savladali. Kako je sam svedočio, pitao je jednog od prolaznika šta se dešava, a on mu je rekao da je muškarac izbo decu i da potrči za njim, što je i učinio.Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR