Glas Javnosti

Pojavio se SNIMAK iz radnje pre SMRTI FLOJDA: 'Ponašao se čudno, izgledao je DROGIRANO kada je DAVAO LAŽNU NOVČANICU'! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas Javnosti

Na suđenju policajcu Dereku Šovinu za ubistvo Džordža Flojda svedočio je radnik iz prodavnice. On je naveo da je Afroamerikanc delova drogirano i da se ponašao čudno. Pojavio se i novi snimak iz radnje koji je nastao nekoliko trenutaka pre sukoba sa policijom.

Džordž Flojd izgledao je "drogirano" kada je dao lažnu novčanicu od 20 dolara u prodavnici u Mineapolisu, rekao je prodavac na suđenju u sredu, dok se na do sada neviđenom snimku nadzorne kamere vidi kako Afroamerikanac ponaša čudno nekoliko trenutaka pre sukoba sa policijom.

Na novom snimku od 25. maja prošle godine, koji je prikazan u sredu tokom suđenja bivšem policajcu Dereku Šovinu, vidi se Flojd sa dvoje saputnika, kako igra i pravi buku.

Kako prenosi New York Post, Flojd se ponašao čudno, stalno je brojao novac i posezao u džepove.

 NE PROPUSTITE

 

Radnik iz prodavnice Kristofer Martin (19) rekao je na suđenju da je Flojd imao problema sa govorom i izgledao je kao da je pod uticajem droge.

- Kada sam ga pitao da li igra košarku, trebalo mu je dugo da mi odgovori. Činilo se da je drogiran - rekao je on.

 

Snimak, koji nema zvuk, prikazuje trenutak kada Flojd predaje lažnu novčanicu nakon što je razmenio nekoliko reči sa prodavcem.

- Kada sam video novčanicu, primetio sam da na sebi ima plavi pigment, otprilike kao novčanica od 100 dolara. Primetio sam tu čudnu stvar - rekao je Martin.

Na snimku se dalje vidi kako se Martin suprotstavlja Flojdu, pre nego što Afroamerikanac napušta radnju i izlazi napolje.

Radnik je poslednji svedok koji je svedočio u sredu, na suđenju za ubistvo bivšem policajcu Dereku Šovinu.

(Glas Javnosti)

 

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR