Glas Javnosti

POJAVIO SE POSLE 24 GODINE NIOTKUDA! Imao samo nož u ruci

Svet
Autor: Glas javnosti

Italijan koji je tragao za nestalim bratom 24 godine pronašao ga je na najšokantniji način.

Naime, on se jedne noći probudio i zatekao brata kako ga ubada nožem u krevetu.

 Martin Rabanser nije video svog brata Ivu Rabansera 24 godine, a veruje se da je njihova borba oko nasledstva bila motivacija za napad, navodi se u izveštaju Tajmsa.


Martin je spavao u svojoj kući kada je počeo teror. Ivo, 42-godišnji muškarac koji je nestao 1997. godine, optužen je da je napao svog brata Martina dok se ovaj odmarao pored svoje supruge. Ivova porodica je emitovala više televizijskih poziva da ga pronađu nakon njegovog nestanka 1997. godine, ali oni su bili neefikasni.

Prema navodima vlasti, Ivo je spavao na ulicama Verone dok je obavljao čudne poslove. Vreme je provodio čitajući u obližnjoj biblioteci, gde je stekao ogromno znanje o književnosti. Međutim, smatra se da je kad se  vratio u svoj rodni grad, kampovao u šatoru blizu bratovljeve kući odakle je planirao da ga napadne.

Ali većina ljudi ovo rešava preko advokata — oni ne nestanu na dve decenije, a zatim se pojave sa lovačkim nožem - rekao je novinarima Martinov advokat Nikola Netis i dodao da iako Martin više nije u opasnosti, ubod nožem u pluća treba smatrati pokušajem ubistva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR