Glas Javnosti

PLJAČKALE SKOCKANE OD GLAVE DO PETE! Uhapšena Srpkinja, banda Top modeli harala po Madridu

Svet
Autor: Glas javnosti

Srpkinja, stara 18 godina, uhapšena je u Španiji zbog sumnje da je pripadnica bande "Top-modeli", koju čine mlade žene iz Istočne Evrope, a za koju se pretpostavlja da stoji iza brojnih pljački kuća u elitnim delovima Madrida.

Lisice na ruke stavljene su i dve godine starijoj devojci, poreklom iz Italije, za koju se sumnja da je "operisala" po kućama bogatih zajedno sa Srpkinjom.

 Uhapšene su identifikovane kao počinioci najmanje dve pljačke u okolini Madrida. Policija ih je locirala neposredno posle krađe i kod njih je pronađen nakit i novac koje su, kako se sumnja, ukrale iz stana - prenosi portal telemadrid.es.


Iz policije navode da pripadnice grupe u "tipovanje" i pljačke idu doterane kako ne bi mnogo skrenule pažnju na sebe. Trude se da budu skupo i elegantno obučene, nose cipele, torbe i garderobu poznatih svetskih marki. Ova kriminalna grupa otkrivena je u aprilu prošle godine, kada je uhapšeno 11 članova.

Posle hapšenja, navodno su stanari zgrade identifikovali dve atrkativne devojke kao osobe koje su im više puta zvonile na vrata. Na taj način, kako se sumnja, proveravale su da li u kući ima nekoga i procenjivali kakvog su imovnog stanja vlasnici.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR