Glas Javnosti

PLJAČKA NA MALTI KAO NA FILMU : Milica "tipovala" svog verenika Holanđanina, glumila žrtvu pljačke

Svet
Autor: Glas javnosti

Milica K. (29), državljanka Francuske rodom iz Obrenovca, za koju se verovalo da je žrtva oružane pljačke na Malti, uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u razbojništvu.

Osim Milice, policija je privela i srpske državljane Viktora M. (39) i Vladimira P. (26), i njima troma je određen pritvor.

Jedan od učesnika uhapšen je samo nekoliko minuta nakon pljačke. Nije objavljen indentitet te osobe, kao ni kada su uhapšeni ostali učesnici pljačke, prenosi Malta Today.

Kako se navodi, sumnja se da je 26-godišnjak ušao u stan na trgu Toni Bajada u Nakaru, gde žive Holanđanin (42) i Milica (29).


"Navodno ih je razbojnik, državljanin Srbije, vezao i od njih tražio novac, preteći im pištoljem. Držao ih je na nišanu dok ih nije opljačkao“, prenose mediji sa Malte.

Policija je saopštila da je osumnjičeni pored pištolja kod sebe imao i nož kojim je ranio Holanđanina. Nakon što je iz kuće uzeo novac i druge dragocenosti i stavio ih u ranac, pobegao je sa lica mesta. Nekoliko minuta nakon prijave, policija je u blizini uočila muškarca koji odgovara opisu.

Međutim, usledio je filmski obrt pošto je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske, odnosno Milici K., za koju se sumnja da je tipovala svog partnera.


Inače, tokom pljačke, iz koje su lopovi odneli plen od oko 2.300 evra, i ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

"Istraga je pokazala da je žena koja je živela u stanu s Holanđaninom zapravo saučesnik i da je sa dvojicom osumnjičenih muškaraca imala dogovor da opljačkaju njenog partnera, koji je tokom drame u stanu teško ranjen nožem“, naveli su istražitelji.

Uhapšeni su negirali krivicu.

Osim za učešće u pljački svog partnera, Milica K. se sumnjiči i za lažnu prijavu policiji, kao i za skrivanje dokaza.

Njen saučesnik Viktor M., kom je najverovatnije prethodno dala instrukcije o tome kako da uđe u stan u kome živi sa verenikom, ali i gde da traži dragocenosti, uhapšen je ubrzo posle pljačke. Mediji sa Malte prenose i da je osumnjičena Milica K. plakala dok su je policajci sprovodili u sud prenosi Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR