Glas Javnosti

PETRUŠEV: Prvi put u istoriji nuklearnog raketnog naoružanja Rusija je ispred konkurenata

Svet
Autor: Glas javnosti

"Rusija poseduje jedinstveno strateško naoružanje, uključujući hipersonično oružje, koje garantuje bezbednost u decenijama koje dolaze", navodi on.

Strategija nacionalne bezbednosti Ruske Federacije i njeno sprovođenje doprinelo je očuvanju unutrašnje stabilnosti u društvu, izgradnji ekonomskog, političkog, vojnog i duhovnog potencijala Rusije, poručio je Patrušev na forumu "Rusija".

Zapad teži da na ruskim granicama stvori još žarišta kakvo je u Ukrajini, dodaje Patrušev ističući da će Rusija, kao zemlja koja dosledno brani sopstvene nacionalne interese, udeliti toj problematici dosta pažnje.

U Ukrajini postoje "zdrave snage" ali ih je potisnula kijevska neofašistička vlas, pojašnjava Patrušev siguran da će doći njihov čas i da će se raspraviti sa svojim dželatima - Porošenkom, Pelenskim i drugima.

"Pre ili kasnije će svi oni odgovoriti zbog toga što su spalili žive ljude u Odesi, što su pokušali da unište ruski narod u Donbasu, za smrt Ukrajinaca u bratoubilačkom ratu. A svi ostali mladi ljudi shvatiće da oni neće moći da se sakriju poput pojedinih SS-ovaca koji su pobegli u Kanadu, neće se sakriti od suda za pokušaje ubistva ruskih državnika, novinara, za uništavanje infrastrukture", navodi Patrušev.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR