Glas Javnosti

PETOGODIŠNJAK UPAO U BUNAR: Preplašen i povređen čeka pomoć na 32 metra ispod zemlje! NE ZNA SE KO JE VEĆI JUNAK, ON ILI SPASIOCI! (VIDEO/FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Petogodišnji dečak iz Maroka, Rajan, koji je u utorak pao u bunar dubok 32 metra, i dalje se nalazi u njemu, dok spasioci pokušavaju na sve načine da ga izvuku.

Trenutno je u toku akcija kopanja rupe paralelno sa bunarom, a spasioci su supeli da dečaku dostave kiseonik i vodu. Takođe do njega je spuštena i kamera kako bi se u svakom trenutku pratilo njegovo stanje.

Marokanska novinska agencija MAP izvestila je da je bušenje rupe kroz koju planiraju da izvuku dečaka pri samom kraju, sa "nadom da će 32 metra dostići u idućih nekoliko sati", piše B92.


Pored bunara konstantno dežura i ekipa Hitne pomoći, koja će obaviti prve preglede i eventualnu reanimaciju nakon što dečak bude izvučen. Dečaku su sapsioci kiseonik i vodu dostavili putem cevi, a u pripravnosti je i policijski helikopter koji će ga odvesti u obližnju bolnicu.


Portparol vlade Mustafa Baitas obećao je da će dete uskoro biti spaseno. "Naša srca su uz porodicu i molimo se da se on vrati sa njima što je pre moguće."
Lokalni mediji javili su da pokrajinske vlasti nadgledaju pokušaje spasavanja i da je na desetine policajaca, pomoćnih snaga, Kraljevske žandarmerije i službenika civilne zaštite sada uključeno u operaciju

BONUS VIDEO: Psihoterapeut i specijalista za prevare otkriva da neverstvo uništava


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR