Glas Javnosti

Парагвај неће кривично гонити Роналдиња

Svet
Autor: Ин4с

„Захваљујући њиховим информацијама имаћемо шансу да срушимо велику криминалну организацију која се бави прављењем лажних докумената“, рекао је тужилац Федерико Делфино.

Како преносе Новости, власти Парагваја су одлучиле да не гоне кривично Роналдиња и његовог брата Роберта због посједовања лажног пасоша приликом уласка у њихову земљу.

Њих двојица су били на дугом испитивању у полицији после чега су признали кривицу, али су ослобођени јер је утврђено да су били жртве преваре.

„Признали су кривицу и знатно нам помогли у истрази. Захваљујући њиховим информацијама имаћемо шансу да срушимо велику криминалну организацију која се бави прављењем лажних докумената“, рекао је тужилац Федерико Делфино.

Ипак, Роналдињо и његов брат ће морати да се појаве на Суду за кривичне гаранције гдје ће, највјероватније, добити новчану казну и бити пуштени на слободу.

Тужилаштво је тако поднијело оптужнице против три особе које се сумњиче за ово кривично дјело, на челу са бизнисменом Вилмондесом Соузом Лиром који се сумњичи као главни у тој организацији, пишу Новости.

„Против неколико људи смо поднијели оптужнице, то је све што у овом моменту могу да кажем“, поручио је Делфино.

BONUS VIDEO


https://www.youtube.com/embed/VdJJSS31hos

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR